VIDEO Pensionar craiovean spulberat de un BMW condus de un tânăr de 21 de ani. Victima traversa neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani care conducea un BMW pe Calea Bucureşti a lovit în plin un pensionar de 65 de ani, care traversa neregulamentar strada în zona Rotonda.

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:40, victima decedând o oră mai târziu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Potrivit martorilor, Dorel Caragescu a traversat strada neregulamentar, pe lângă trecerea de pietoni. „Eu locuiesc aici. Am auzit un zgomot foarte puternic de am crezut că două maşini s-au ciocnit între ele. Când am scos capul pe fereastră, omul ăsta era întins pe jos“, a declarat Maria Ioana, o locatară din zonă.

„Când l-a lovit l-a aruncat la vreo 3 sau 4 metri distanţă“, a spus Vasile Constantin, un alt craiovean care se afla prin preajmă la momentul impactului.

“Victima a  fost dusă la spital, dar a decedat în urma leziunilor suferite. Din primele verificări, s-a stabilit de la poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului  că barbatul de 65 de ani se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis“, a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite