Fostul colonel implicat în cazul Gorbunov a fost arestat. Marin Cone este acuzat de trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Cone a fost arestat pentru 20 de zile şi este acuzat de trafic de influenţă
Marin Cone a fost arestat pentru 20 de zile şi este acuzat de trafic de influenţă

Bărbatul a fost dus audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Fostul colonel de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova a mai fost cercetat în dosarul lui Serghei Gorbunov. Cone a cerut imediat să se pensioneze, după ce numele lui a apărut pe prima pagină a ziarelor.  

UPDATE, ORA 17.23/ Marin Cone, în vîrstă de 56 de ani, fost colonel în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova, a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 800 de euro la o terasă din oraş, dar şi unele produse alimentare. Colonelul în rezervă i-a promis unui deţinut că îl va ajuta în schimbul unei sume  de  bani să se trasfere de la Drobeta Turnu Severin în Craiova.

Marin Cone a declarat în faţa instanţei că a are o situaţie mai dificilă în familie şi că avea nevoie urgent de bani „Am o fată bolnavă de cancer şi îmi trebuia să fac rost urgent de bani pentru tratament.Îmi pare rău de ce am făcut şi regret absolut totul“, a spus fostul colonel în rezervă din cadrul Penitenciarului de Maximă Sigurană din Craiova.

Fostul colonel  a fost arestat pentru 20 de zile şi este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Fostul colonel de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, a cerut bani pentru a transfera mai mulţi deţinuţi de la un penitenciar la altul.

Vom reveni cu amănunte!
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite