Patru ţigănci au jefuit o vânzătoare în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile de etnie rromă au intrat ieri într-un magazin din Craiova şi, bruscând-o pe vânzătoare, i-au furat 2.700 de lei.

aful a avut loc la un magazin de tâmplărie PVC situat pe Calea Bucureşti, la parterul blocului A4. Vânzătoarea, Mirela Stănoi, în vârstă de 26 de ani, nu s-a pierdut cu firea. S-a luptat cu cele patru ţigănci, atunci când a văzut că îi furaseră banii din ghişeu, a reuşit chiar să o imobilizeze pe una dintre ele şi a chemat poliţia. Celelalte trei hoaţe au reuşit să fugă, cu tot cu cei 2.700 de lei. Oamenii legii au fost alertaţi şi de un trecător, martor la jaf.
„I-au distras atenţia vânzătoarei şi au luat banii din ghişeu. Un bărbat care trecea prin zonă a văzut totul şi a sunat la poliţie. În momentul în care oamenii legii au ajuns la faţa locului, au găsit-o în magazin pe una dintre hoaţe, care este minoră“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Trei dintre hoaţe,  încă de negăsit

Bianca Crudu, de 15 ani, nu a primit mandat de arestare pentru că este minoră, iar fapta de care este acuzată nu a fost încă probată. Maria Scarlat, de 18 ani, Doina Crudu, de 21 de ani, ambele din Craiova, şi Tatiana Petre, de 32 de ani, din Cerăt, sunt căutate în continuare de poliţişti. Toate cele patru ţignci sunt acuzate de furt calificat. Până în prezent, prejudiciul nu a fost recuperat.


Tânăra jefuită, care fost lovită şi zgâriată pe mâini în urma bătăii din magazin, a mers în această dimineaţă la Institutul de Medicină Legală, unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite