Patru milioane de euro pentru clădirea primăriei Craiova şi Casa Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Neamţu este una dintre persoanele care a revendicat cele două imobile din centrul Băniei: clădirea primăriei şi Casa Albă
Şerban Neamţu este una dintre persoanele care a revendicat cele două imobile din centrul Băniei: clădirea primăriei şi Casa Albă

Descendenţii fondatorului Băncii Comerţului mai au de trecut un singur hop până să intre în posesia despăgubirilor pentru două clădiri simbol din Bănie: sediul primăriei şi Casa Albă.

Constantin Şerban Neamţu, fiul marelui boier oltean cu acelaşi nume se luptă în instanţă de aproape zece ani pentru a recupera proprietăţile deţinute de tatăl său. După ce abţinut conacul boierului din satul oltean Pârşcoveni, descendentul boierului a acţionat în instanţă primăria Craiova alături de alţi şase moştenitori, pentru a recupera două clădiri care au aparţinut Băncii Comerţului: sediul primăriei Craiova şi Casa Albă, imobil situat vizabi de clădirea municipalităţii.

Pentru că între timp o parte din apartamenele din Casa Albă au fost vândute, moştenitorii s-au mulţumit şi cu despăgubiri de 16 milioane de lei, sumă pe care au câştigat-o la două instanţe: Curtea de Apel Craiova şi Curtea de Apel Timişoara. Ultimul hop pe care îl mai au de trecut este Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul urmând să se rejudece la 17 noiembrie.

Citeşte mai multe detalii despre acest subiect în noul număr ADS Craiova care apare joi, 29 septembrie, la toate chioşcurile de ziare din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite