Patronul de la „Patria Imobiliare“ este hotărât să spună tot adevărul.Costi Diculescu vrea să povestească cum l-au ajutat partenerii lui de afaceri să pună mâna pe casele victimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costi Diculescu a fost arestat anul trecut în luna noiembrie
Costi Diculescu a fost arestat anul trecut în luna noiembrie

Costi Diculescu, patronul de la „Patria Imobiliare“, împreună cu soţia sa, Lia Roxana Diculescu, dar şi cu cântăreţul de muzică populară, Nelu Anca, sunt acuzaţi de grup infracţional organizat, şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Cei trei vor fi prezenţi astăzi din nou în faţa magistraţilor şi vor trebui să povestească cum au înşelat 20 de persoane şi i-au lăsat fără case.

Diculescu a fost arestat anul trecut în luna noiembrie, după ce a întocmit mai multe antecontracte de vânzare-cumpărare cu diverse persoane cărora le-a promis construcţia unor case în comuna Malu Mare. Imediat cum a primit banii, patronul de la „Patria Imobiliare“ a vândut imobilele la alte personae decât cele cu care încheiase acte, iar pe altele le-a pus gaj la bancă, fără ştirea locatarilor.

Diculescu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, împreună cu soţia sa, Lia Roxana Diculescu, şi Nelu Anca, un cântăreţ de manele, cunoscut sub numele de “Nelu de la Craiova”. Cei doi l-au ajutat pe Diculescu să înşele 20 de persoane. Sunt acuzaţi de iniţierea şi connstituire unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Cei trei au fost trimişi în judecată, iar procesul se află pe rol la Tribunalul Dolj. Victimele au fost deja audiate, iar acestea cer despăgubiri care variază între 30.000 de lei şi 450.000 de lei.

Patronul de la „Patria Imobiliare“ a declarat că astăzi  este hotărât să spună tot adevărul, Costi Diculescu a spus că este normal ca toţi cei care au fost implicaţi în afacerea cu case  să plătească.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află ce a declarat patronul de la „Patria Imobiliare“ în faţa magistraţilor

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite