Patronul de la „Patria Imobiliare“ este acuzat că a vândut mai multe case de două ori în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronul de la „Patria Imobiliare“ a înşelat 20 de persoane
Patronul de la „Patria Imobiliare“ a înşelat 20 de persoane

Costi Diculescu, patronul de la „Patria Imobiliare“, împreună cu soţia sa, Lia Roxana Diculescu, dar şi cu cântăreţul de muzică populară, Nelu Anca, sunt acuzaţi de grup infracţional organizat, şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Diculescu a fost arestat anul trecut în luna noiembrie, după ce a întocmit mai multe antecontracte de vânzare-cumpărare cu diverse persoane cărora le-a promis construcţia unor case în comuna Malu Mare. Imediat cum a primit banii, patronul de la „Patria Imobiliare“ a vândut imobilele la alte personae decât cele cu care încheiase acte, iar pe altele le-a pus gaj la bancă, fără ştirea locatarilor. Diculescu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, împreună cu soţia sa, Lia Roxana Diculescu, şi Nelu Anca, un cântăreţ de manele, cunoscut sub numele de “Nelu de la Craiova”. Cei doi l-au ajutat pe Diculescu să înşele 20 de persoane. Sunt acuzaţi de iniţierea şi connstituire unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Cei trei au fost trimişi în judecată, iar ieri la Tribunalul Dolj s-a judecat un nou termen în proces. Victimele vor fi audiate pe data de 26 septembrie. Acestea cer despăgubiri care variază între 30.000 de lei şi 450.000 de lei.

Patronul de la „Patria Imobiliare“ a declarat că la următorul termen este hotărât să spună tot adevărul, Costo Diculescu a spus că este normal ca totţi cei care au fost implicaţi în afacere să plătească.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite