Patronul de la „Patria Imobiliare“ nu mai suportă să stea în spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costi Diculescu, patronul de la „Patria Imobiliare“, a cerut din nou să fie judecat în stare de libertate. Magistraţii Tribunalului Dolj i-au respins din nou cererea pentru a cinci oară.

Diculescu a fost arestat anul trecut în luna noiembrie, după ce a întocmit mai multe antecontracte de vânzare-cumpărare cu diverse persoane cărora le-a promis construcţia unor case în comuna Malu Mare.Imediat cum a primit banii, patronul de la „Patria Imobiliare“ a vândut imobilele la alte personae decât cele cu care încheiase acte, iar pe altele le-a pus gaj la bancă, fără ştirea locatarilor. Diculescu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, împreună cu soţia sa, Lia Roxana Diculescu, şi Nelu Anca, un cântăreţ de manele, cunoscut sub numele de “Nelu de la Craiova”. Cei doi l-au ajutat pe Diculescu să înşele 20 de persoane. Sunt acuzaţi de iniţierea şi connstituire unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Costi Diculescu le-a cerut magistraţilor Tribunalului Dolj, să fie eliberat sub control judiciar. Cererea i-a fost respinsă în urmă cu două zile. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 20 iunie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite