Patronul barului din Coşoveni a ajuns din victimă agresor. Dan Marinescu este acuzat la rândul lui lovire şi alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Alexandru Călinescu, în vârstă de 46 de ani, a depus plângere la poliţie împotriva patronului discotecii pentru lovire şi alte violenţe. Bărbatul susţine că Dan Marinescu este cel care a sărit primul la bătaie. Victima a declarat că a fost lovită în zona toracică cu o bâtă.

Bărbatul a mers imediat la Institutul de Medicină Legală din Craiova. Acesta a primit un certificat medico-legal, pe care scrie negru pe alb că are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale din cauza loviturilor primite. Dan Alexandru Călinescu l-a reclamat astăzi pe patronul discotecii din Coşoveni la poliţie.

Victima susţine că a fost bătută pe data de 15 ianuarie de către Dan Marinescu, chiar în localul acestuia din comuna Coşoveni „A fost depusă o plângere la poliţie împotriva patronului discotecii pentru lovire şi alte violenţe“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Cei trei bărbaţi reclamaţi la poliţie de către Dan Marinescu, susţin că nu ei au pornit scandalul. Aceştia susţin că patronul discotecii din Coşoveni a sărit primul la bătaie, iar ei nu au făcut nimic altceva decât să se apere.

Martorii prezenţi la eveniment au declarat că patronul discotecii a folosit şi arma sub privirile îngrozite ale clienţilor „Am văzut ce s-a întâmplat acolo. Patronul discotecii a scos arma şi a ameniţat pe toată lumea cu moartea. El a fost cel care început scandalul, iar nu  vrea decât să fie o victimă, aşa cum face tot timpul“, a spus un localnic din Coşoveni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite