Partidul lui Dan Diaconescu şi-a anunţat candidaţii pentru alegerile parlamentare. Vezi aici cine sunt !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii PP-DD Dolj şi-au depus în urmă cu o oră dosarele la Biroul Electoral Judeţean. Aceştia sunt convinşi că vor obţine un scor bun la alegerile din data de 9 decembrie.

PP-DD Dolj şi-a anunţat candidaţii: La Senat pe Colegiu 1 Craiova este  AntoniE Solomon, iar pe Colegiul 2 Craiova este Gheorghe Preotu, Grigore Ionițoiu candidează pe Colegiu 3 Filiași-Cetate, iar  Lili Schuz pe Colegiu 4 Băilești-Calafat, Adrian Stoica pe Colegiu 5 Segarcea-Dăbuleni „Suntem gata să câştigăm alegerile. Eu vreau să mă întorc la Primărie“, a spus Antonie Solomon, candidat la Senat din partea PP-DD.

Pentru Camera Deputaților candidează Gheorghe Nețoiu pe Colegiu 1 Craiova, Mihai Cilibiu pe Colegiu 2 Craiova, Ionel Pană pe Colegiu 3 Craiova, Andrei Tudor Ursu pe Colegiu 4 Craiova, Ion Dumbravă pe Colegiu 5 Filiași, Laurențiu Oprescu pe Colegiu 6  Cetate, Constantin Iancu pe Colegiu 7 Calafat, Gelu Vișan pe Colegiu 8 Băileșt, Costinel Purcariu pe Colegiu 9 Segarcea, iar Marian Lepădat pe Colegiu 10 Dăbuleni „Pentru mine sunt importanţi oamenii din Colegiu 7 Calafat, acolo unde eu candidez.  Echipa PP-DD este este una puternică şi vom obţine un rezultat bun la alegerile din data de 9 decembrie“, a declarat Constantin Iancu, candidat pentru Camera Deputaţilor din partea PP-DD. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite