Pandurii nu a fost programată pentru meciul cu Craiova nici după recurs. Va câştiga Universitatea cu 3-0?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Universitatea Craiova rămâne în continuare neprogramat. Comisia din cadrul LPF a respins aseară recursul gorjenilor, astfel că Ştiinţa lui Piţurcă va primi cele trei puncte la „masa verde“.

LPF a decis ca echipa Pandurii Târgu-Jiu să nu fie programată pentru meciul de luni cu Universitatea Craiova, pierzând meciul cu 0-3. Echipa gorjeană are o datorie de 500.000 de euro către Dinamo. Dacă nu îşi vor rezolva litigiul cu gruparea din Ştefan cel Mare, Pandurii riscă neprogramarea şi în meciul din următoarea etapă, contra Victoriei Brăneşti.

O soluţie pentru stingerea litigiului cu Dinamo ar fi cedarea fundaşului brazilian Cardoso, jucător dorit de „câini“ încă de anul trecut.

Clubul Pandurii a anunţat, pe site-ul oficial, că a formulat două cereri la Comisia de Recurs a LPF, una în litigiul cu Dinamo şi alta de suspendare a deciziei de a nu programa meciul cu Universitatea Craiova, speţele rămânând în pronunţare.

La prima cerere de revizuire, Dinamo a cerut un nou termen, astfel încât oficialii clubului gorjean au cerut ridicarea sancţiunii de neprogramare în condiţiile în care litigiul cu bucureştenii nu este finalizat şi se caută soluţii pentru rezolvarea lui.

Am solicitat Comisiei de Recurs să ridice sancţiunea de neprogramare la meciuri deoarece cererea de revizuire nu a fost dezbătută pe fond, la cererea clubului Dinamo care a cerut o amânare, iar atâta timp cât mai avem şanse de a câştiga acest proces, nu este normal să fim sancţionaţi cu neprogramarea la meciuri.

Am solicitat membrilor comisiei şi Ligii Profesioniste de Fotbal să se gândească la faptul că printr-o decizie eronată, au lăsat pe drumuri peste 200 de fotbalişti care aveau meciuri programate la acest final de săptămână. Facem referire la echipa a doua şi juniorii clubului şi echipa din Liga I. Ne-a surprins în mod neplăcut faptul că membrii CSL prin încheierea pe care au făcut-o au dat toată vina pe Comisia de Recurs a LPF care nu a ţinut cont de hotărârea definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Craiova”, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite