Craiova: Pandurii spun că joacă fără presiune în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Pandurii spun că joacă fără presiune în Bănie
Craiova: Pandurii spun că joacă fără presiune în Bănie

Preşedintele formaţiei gorjene, Marin Condescu, este convins că echipa sa va fi pe primul loc şi după meciul cu Universitatea Craiova de duminică, pentru că nu există nicio presiune specială asupra jucătorilor.

Condescu mizează pe norocul pe care l-au avut elevii lui Sorin Cârţu la primele două jocuri din campionat, cu Astra şi FC Vaslui. „Nu e nicio presiune specială la acest meci. Sunt convins că şi Sorin (Cârţu - n.r.), dar şi jucătorii, ştiu că locul întâi e unul tranzitoriu, care ne oferă acum confort psihic. Locul nostru este de mijlocul clasamentului şi nu suntem ipocriţi când spunem că nu suntem de primul loc, ci doar realişti“, a spus preşedintele pandurilor.

Acesta crede că unul dintre secretele startului bun de sezon este încrederea pe care i-a arătat-o lui Sorin Cârţu. „Am dat credit total la echipă lui Cârţu şi am fost de partea lui atunci când au mai existat câteva conflicte“, a precizat Marin Condescu.

De când era jucător şi până acum, când l-am cunoscut ca om, am o simpatie deosebită pentru Cârţu. Este un om care confirmă la Târgu-Jiu faptul că e unul dintre cei mai buni antrenori din România, iar împreună cu Mircea Irimescu şi Silviu Lung face o echipă bună“, a adăugat Condescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite