Craiova: Palmares infracţional de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Palmares infracţional de invidiat
Craiova: Palmares infracţional de invidiat

Patru minori au reuşit să realizeze un palmares infracţional de invidiat pentru hoţii adulţi. Ei sunt acuzaţi de cel puţin 12 furturi din autoturisme.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au fost obţinute date şi informaţii care au condus la organizarea şi executarea unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea furturilor din autoturisme şi pentru depistarea persoanelor care se fac vinovate de comiterea de astfel de fapte.

În timpul executării acestei acţiuni, poliţiştii au reuşit identificarea şi conducerea la sediul secţiei a minorilor D.F., de 13 ani, M.G., de 13 ani, D.C., de 12 ani şi D.V., de 13 ani.În baza probelor existente la dosare, poliţiştii au stabilit că cei patru minori se fac vinovaţi de comiterea a nu mai puţin de 12 furturi din autoturisme, toate săvârşite în cursul anului în curs.

Poliţiştii au reuşit până în prezent recuperarea a aproximativ 60% din prejudiciul total cauzat, iar cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite