Păcurar: „N-am ce să-i mai demonstrez domnului Piţurcă, i-am arătat ce pot cât am fost la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Alexandru Păcurar, a declarat, miercuri, la plecarea echipei sale spre Craiova, pentru jocul cu Universitatea, că reîntâlnirea cu fostul său antrenor nu-l motivează suplimentar.

Păcurar spune că nu are ce să-i demonstreze fostului său antrenor, Victor Piţurcă, cel care l-a transferat în vară la Steaua Bucureşti.

Sper să jucăm bine, dar nu ne va fi uşor. Craiova vine după un meci foarte bun la Târgu Mureş. Vor avea susţinerea publicului, dar asta n-ar trebui să conteze. Suntem fotbalişti profesionişti şi trebuie să ne facem treaba în orice condiţii. N-am ce să-I demonstrez domnului Piţurcă. I-am arătat ce pot cât am fost la Steaua. Suntem în relaţii bune. Ţinând cont că e un meci în deplasare, e important pentru noi să nu pierdem", a spus Alex Păcurar.

Antrenorul „studenţilor“ clujeni, Marian Pană, a afirmat că jocul Craiovei s-a schimbat mult în bine după venirea lui Victor Piţurcă pe banca tehnică, dar n-are nicio revanşă de luat în faţa fostului selecţioner după înfrângerea suferită în prima etapă, 1-2 cu Steaua, când Piți pregătea echipa bucureşteană.

Ca şi la orice meci, vreau să scoatem tot ce putem şi de la Craiova. Ei vin după o victorie clară, un meci pe care l-au dominat autoritar la Târgu Mureş. Pentru noi e important să nu pierdem, dar vom pregăti meciul pentru a-l câştiga. Se vede schimbarea în bine după venirea lui Victor Piţurcă. Nu e nicio revanşă în faţa lui Piţurcă. Eu îl cunosc foarte bine, ei la fel. Va fi un meci interesant. Vom juca în faţa unui stadion plin", a afirmat Marian Pană, conform prosport.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite