Craiova: Nebunia de la PIC a fost calmată cu ajutorul oamenilor legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Nebunia de la PIC a fost calmată cu ajutorul oamenilor legii
Craiova: Nebunia de la PIC a fost calmată cu ajutorul oamenilor legii

40 de poliţişti şi jandarmi au fost chmeaţi la hipermarketul PIC pentru a asigura paza şi ordinea publică. Mii de craioveni s-au înghesuit pentru a putea pune mâna pe un produs la reducere.

Citiţi şi:

S-au călcat în picioare pentru reducerile din PIC

Penescu renunţă la hipermarketul PIC

În parcarea magazinului nu se putea arunca un ac aseară. Cozile la casă s-au întins până la raioanele din spate.„Noi am fost solicitaţi să intervenim pentru a-i calma pe oameni. Vom sta aici, până va pleca ultimul client“, a spus Cosmin Mirea, purtător de cuvânt în cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Oltenii au luat cu asalt hipermarketul PIC în momentul în care au aflat că sunt reduceri de până la 50%. Magazinul se va închide în perioada următoare

Pe de altă parte, reprezentanţii PIC spun că, oficial, magazinul nu se închide, dar s-a luat decizia aplicării unei reduceri de până la 50% la anumite produse. „A fost pauza de cumpărături care a dus la scăderea numărului de clienţi aşa că am aplicat aceste reduceri. Nu este vorba de o lichidare de stoc. Magazinul nu se închide! Aşa mi s-a spus şi aşa vă spun şi eu dumneavoastră”, a spus Claudia Rusu, director de marketing în cadrul PIC.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite