Craiova: Angajaţii PIC, în grevă spontană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Angajaţii PIC, în grevă spontană
Craiova: Angajaţii PIC, în grevă spontană

Salariaţii hypermarketului PIC din Bănie au refuzat astăzi să intre la lucru, reclamând că nu şi-au primit salariile pe ultima lună.

Lucrătorii de la PIC s-au arătat nemulţumiţi de faptul că au fost duşi cu vorba atunci când a venit vremea să-şi primească lefurile. „Trebuia să ne primim salariile pe data de 10, apoi ne-au spus că ni le dau pe 15. Au trecut două săptămâni de atunci şi tot fără bani am rămas. Astăzi, după ce am refuzat toţi să intrăm la lucru, a venit domnul director şi ne-a promis că va veni directorul general de la PIC din Piteşti şi ne va aduce banii. Situaţia este deocamdată incertă dar sperăm să se rezolve pentru că lucrăm de multă vreme aici şi ar fi păcat să renunţăm la tot”,a  mărturisit Adevărului de Seară un angajat al hypermarketului, care a precizat că toţi salariaţii de la magazinele din ţară sunt în aceeaşi situaţie.


Directorul PIC Craiova, Dan Petre a refuzat să comenteze situaţia, spunând că nu este abilitat să vorbească în acest caz. Potrivit angajaţilor PIC, în ultimul an, peste jumătate din cei 400 de salariaţi ai PIC au fost disponibilizaţi, acesta fiind un alt motiv care a determinat greva de azi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite