Ovidiu Păsculescu, fiul directoarei ANIF, este acuzat de părinţii unei tinere că le-a omorât copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii Alinei Glăvan vor să afle cum a murit fiica lor în accidentul din data de 6 iunie 2010
Părinţii Alinei Glăvan vor să afle cum a murit fiica lor în accidentul din data de 6 iunie 2010

Soţii Glăvan nu vor uita niciodată ziua de 6 iunie 2010. Fiica lor Alina, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui accident de circulaţie, care a avut loc în oraşul Dăbuleni.

De atunci, părinţii tinerei se zbat să afle cu exactitate ce s-a întâmplat în seara respectivă. Marin Glăvan cred că nu tânăra conducea maşina care a intrat pe contrasens, ci Ovidiu Păsculescu, fiul directoarei din cadrul Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare, care o însoţea „Prea mare lucru nu ştim cum s-a întâmplat totul. Ne-au spus că Alina, era la volan, dar fiica noastră nu conducea niciodată cu viteză. Sunt convins că Ovidiu a fost cel care s-a aflat la volanul autoturismului, dar acum încearcă să dea vina pe fiica noastră, care nu mai este şi a dus secretul cu ea în mormânt. Nimeni nu vrea să spună absolute nimic şi ne cer să avem răbdare. Dar cât ? A trecut déjà destul timp şi nu s-a dat o soluţie în acest caz “, a declarat bărbatul.

Dosarul s-a reântors la Parchet

Soţii Glăvan au cerut ca Ovidiu Păsculescu să fie cercetat pentru omor din culpă. Din anul 2010 şi până acuma dosarul s-a plimbat însă între poliţie şi parchet, iar nimeni nu poate da un verdict în acest caz „ Parchetul a dispus din nou efectuarea a două expertize tehnice ale maşinii. Dosarul se află în acest moment la Poliţia Rutieră“, a spus Amelia Căpărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.    

Ovidiu Păsculescu, cel care se afla în autoturism cu tânăra de 19 ani  care a decedat susţine, că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat „Nu am fost eu la volan. Martorii de la faţa locului au spus clar că Alina a condus autoturismul marca Ford Mondeo . În urma accidentului şi eu am suferit o ruptură de femur la picior, iar acum trebuie să mă operez din nou. Şi acuma mai sunt în stare de şoc şi vreau să cred că totul este  doar un coşmar din care vreau să mă trezesc “, a spus Ovidiu Păsculescu, fiul şefei Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţărilor Funciare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite