Ovidiu Ohanesian: Elena Udrea nu a minţit. Marie Jeanne ştia despre răpire. Mişcoci se juca cu mitraliera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Băsescu, fericit că cei trei jurnalişti s-au întors teferi
Preşedintele Băsescu, fericit că cei trei jurnalişti s-au întors teferi

Declaraţiile ministrului dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, despre implicarea fostei ziariste Marie Jeanne Ion în controversata răpire a jurnaliştilor în Irak sunt susţinute de către Ovidiu Ohanesian, unul dintre ziariştii răpiţi.

Ovidiu Ohanesian a declarat în cadrul emisiunii  “În Obiectiv”, realizată la OLTENIA 3 TV, că Elena Udrea a spus adevărul când a dezvăluit faptul că Marie Jeanne Ion ştia dinainte despre răpire.

“Doamna Udrea nu a minţit. A spus  adevărul. Marie Jeanne ştia despre răpire. Mi-am dat şi eu seama ceva mai târziu. Eu am fost prostul familiei cum se spune. Şi Marie Jeanne, şi Mişcoci erau foarte familiari cu răpitorii. Mişcoci se juca cu mitraliera lor”, a spus Ohanesian.

Răpitorii jurnaliştilor: "Dacă mai folosiţi acest caz politic, îi omorâm"

Declaraţie şoc a Elenei Udrea: Marie Jeanne ştia de răpire

Marie Jeanne: "Dacă cineva ştia dinainte de răpirea noastră, de ce nu ne-a atenţionat şi pe noi?"

După ce, luni seara, Elena Udrea a afirmat, la OTV, că Marie Jeanne, a ştiut ce se va întâmpla, şi că scenariul i-ar fi adus celebritate, dar nu a ştiut şi ce sens va lua întreaga poveste, a revenit cu afirmaţia că a fost doar o părere personală.

Jurnalistul consideră că “răpirea a fost o afacere cu implicaţii internaţionale”. Ohanesian spune că Elena Udrea ştie detalii exacte: “Să nu uităm că doamna Udrea era pe vremea aceea consilierul de taină a comandantului suprem. Ştie ce vorbeşte, chiar mai bine decât alţii”, a mai spus jurnalistul.

“Dacă se confirmă spusele doamnei Udrea înseamnă că şi colegul lui Marijean, Sorin Mişcoci ştia despre răpire. Nu pot să nu mă întreb ce caută Mişcoci la Cotroceni angajat pe post de operator personal al preşedintelui”, a adăugat Ovidiu Oahanesian.

Elena Udrea a reacţionat şi ea, pe blog: "Pentru cei care discută şi astăzi pe larg declaraţiile mele legate de Marie Jeanne ‎Ion, îi invit să citească zecile de articole care s-au scris pe această temă şi care ridică ‎aceleaşi semne de întrebare la care am făcut şi eu referire. Unele din aceste semne de ‎întrebare au fost ridicate chiar de colegii jurnalişti, alături de care Marie Jeanne Ion a fost în Irak." Marie Jeanne Ion a negat afirmaţiile făcute de Udrea la OTV.

Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian au fost răpiţi în Irak în primăvara lui 2005, fiind eliberaţi câteva luni mai târziu. Omul de afaceri Omar Hayssam a fost găsit vinovat pentru acest fapt, reuşind însă să fugă din ţară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite