Organizaţia AIESEC prin intermediul căreia japoneză ucisă a ajuns în România, a intrat silenzio stampa „Nu putem să spunem nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yurika Masumo a fost ucisă cu bestialitate
Yurika Masumo a fost ucisă cu bestialitate

 Yurika Masumo, tânăra japnoeză ucisă cu bestialitate de Vlad Nicoale, trebuia  participe la proiectul „Language sCool”, organizat de AIESEC Craiova. Reprezentanţii organizaţiei studenţeşti nu au putut spune de ce nu s-au preocupat să-I asigure transportul până la destinaţie.

Cei vizati au refuzat sa comenteze lipsa de implicare in acest caz. Yurika Masumo a murit în chinuri groaznice. Agresorul a violat-o şi a strîns-o de gât. Japoneza a fost acostată de la aeroport de criminal, care i-a promis că o va ajuta să găsească un taxi. Tânăra trebuia să ajungă în Craiova să predea cursuri de limbă străină în cadrul proiectului „Language sCool” „Noi nu putem să spunem nimic. Ne pare rău, dar familia tinerei a cerut discreţie“, a declarat Irina Simulescu, purtător de cuvînt din cadrul AIESEC.

Yurika Masumo şi Vlad Nicolae s-au urcat amândoi într-un taxi, însă au coborât într-o staţie de microbuz, lângă pădure. Criminalul a ucis-o pe japoneză cu bestialitate, însă nu a recunoscut absolute nimic. El le-a spus procurorilor că doar a ajutat-o pe tânără cu bagajul.

Criminalul a fost arestat

Vlad Nicolae a fost arestat pentru 29 de zile şi este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de omor deosebit de grav. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.
Reprezentanţii AIESEC au decis să nu mai organizeze cursurile de limbi străine din cadrul proiectului „Language sCool”, imediat după ce au aflat că tânăra japoneză a fost ucisă.

Nicolae Vlad este banuit de autoritati ca a comis si alte agresiuni.Numele criminalului lui se afla pe lista suspecţilor în alte trei cazuri de viol, unul urmat de moartea victimei.

Yurika Masumo parcă a presimţit că i se va întâmpla ceva rău în România. Pe un sait de socializare a scris exact ce gândea „Ma doare in piept de neliniste. E prima dată când am acest sentiment. Mă doare în piept. Îmi e şi rau. Fără  vreun motiv anume, nu simt altceva decât că sunt foarte speriată. Sunt incantată şi speriată în acelaşi timp“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite