Craiova: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oraşul pe scurt
Craiova: Oraşul pe scurt

Aflaţi cele mai importante evenimente din Craiova. Lista va fi completată pe parcursul acestei zile.

Astăzi
Inspectorii ITM, în control

Lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj verifică azi şi mâine dacă firmele au grijă de angajaţii care sunt nevoiţi să lucreze pe vreme de caniculă. Potrivit directorului ITM Dolj, Cătălin Mohora, în cazul în care vor fi găsiţi cu nereguli, angajatorii vor primi termene scurte de conformare după care se va trece la sancţiuni.

Azi-noapte
Fără căşti, pe motorete

Aproape 100 de motociclişti au fost prinşi de oamenii legii, în doar două zile, circulând pe străzile Craiovei fără veste de protecţie, căşti şi fără să fi urmat cursuri de legislaţie rutieră. Acţiunea a fost organizată de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti ” şi Poliţia din Craiova în perioada 21-23 iulie. Cele mai multe nereguli au fost depistate pe bulevardele principale din oraş, precum Calea Bucureşti, Decebal şi Craioviţa Nouă. Amenzile aplicate de poliţişti se apropie de 9.000 de lei.

Aseară
A vrut să se sustragă legii

O craioveancă de 33 de ani care trebuia să ispăşească o pedeapsă cu înghisoarea a fost prinsă aseară de poliţişti plimbându-se pe străzile din Bănie. Violeta Durac, de 33 de ani, fusese condamnată pentru furt în anul 2007, însă femeia a încercat să se ascundă, ca să scape de gratii. Ieri oamenii legii au capturat-o, astfel încât craioveanca a ajuns la Penitenciarul de Maximă Siguranţă şi va fi privată de libertate între 3-6 luni.

Azi-noapte
Hoţi la drumul mare

Doi bărbaţi au fost suprinşi azi-noapte de poliţişti în timp ce smulgeau mai mulţi stâlpi de beton, din locuinţa unui doljean din Coşoveni. Oamenii legii au fost alertaţi de vecinii proprietarului, treziţi de zgomotele provocate. Mustava C., de 38 de ani, din Craiova, şi Alexandru S. De 53 de ani, din Zimnicea – Teleorman, au fost reţinuţi de poliţie şi riscă să petreacă după gratii între 3-15 ani, pentru furt calificat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite