Craiova: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din regiune, prezentate în Ediţia de Sud a cotidianului „Adevărul“ şi ediţia locală a ziarului „Adevărul de Seară“.


Astăzi, ora 09.40

Bombă pe malul Jiului


Pompierii au fost anunţaţi în această dimineaţă că pe malul stâng al Jiului a fost găsită o bombă aruncător calibru 82 mm. Obiectul a fost descoperit de un muncitor care executa o lucrare în zonă. Muniţia a fost ridicată şi transportată într-un loc sigur, iar în cel mai scurt timp va fi detonată.

Astăzi, ora 11.00

Aniversare cu fast


Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri a sărbătorit astăzi, 60 de ani de existenţă. Pentru a marca evenimentul în foaierul instituţiei s-a organizat o expoziţie de pictură. Lucrările au fost executate de elevii de la şcoala generală Grigore Rioseanu din Izbiceni. Portretele vor putea fi admirate timp de câteva zile şi au fost prezentate publicului de artistul bulgar Todor Dekov, scenograf al Teatrului Patiilor din Bulgaria.

Azi-dimineaţă , ora 01.00

Au alimentat şi au uitat să plătească  


Doi tineri au alimentat la o benzinărie din Bariera Vâlcii şi au uitat să mai treacă pe la casierie să plătească. Oltenii au fost prinşi de poliţişti pe strada Ştirbei Vodă. Oamenii legii au constata că autoturismul avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare diferite de cele surprinse de camerele din benzinărie. Ciprian G. de 20 de ani şi Ştefan Ş. De 18 ani, ambii din Craiova sunt acum cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare false pe drumuri publice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite