Craiova: Oraşul, pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oraşul, pe scurt
Craiova: Oraşul, pe scurt

Vă informăm pe scurt despre evenimentele care au avut loc în Craiova, începând de aseară.

Furt
Aseară, ora 23.00

Vinde o bicicletă care nu îo aparţine
Un bărbat de 52 de ani din Craiova a fost prins de oamenii legii în timp ce încerca să vândă o bicicletă pe care o furase.Bărbatul a spus că găsit bicicleta în scara unui bloc şi a crezut că nu este a nimănui şi de aceea a luat-o.Prejudiciul în valoare de 320 de lei şi a fost returnată păgubitului.

Mâine, ora 9.00
O nouă săptămână, alt examen

Elevii doljeni care nu şi-au încheiat încă socotelile cu bacalaureatul susţin luni, 24 august, a de-a doua probă scrisă, cea obligatorie a profilului. Marţi se vor reîntoarce în băncile de examen pentru proba la alegere din aria corespunzătoare specializării. Ultima verificare este programată pentru miercuri, urmând ca vineri să fie afişate rezultatele şi primite contestaţiile.

Finanţare
Bani pentru spaţii verzi

Consilierii locali vor discuta săptămâna viitoare alocare a 400.000 lei pentru întreţinerea parcurilor şi spaţiilor verzi din Bănie, dar şi repararea mobilierului stradal. Potrivit proiectului de hotărâre, fondurile primite până în prezent pentru această activitate sunt insuficiente şi este nevoie de finanţare suplimentară.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite