Oncescu şi Valahu merg în oraşul minunilor să dea lecţii de skandenberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Oncescu (stg) a izbutit sa învingă 300 de oameni în numai 5 ore, cu o singură mână, într-un super-maraton de skandenberg.
Ion Oncescu (stg) a izbutit sa învingă 300 de oameni în numai 5 ore, cu o singură mână, într-un super-maraton de skandenberg.

Elita skandenbergului românesc se va reuni mâine, la Caracal, la startul celei de-a doua ediţii a Cupei Romanaţiului. Este primul concurs important de skandenberg din acest an şi reprezintă pentru sportivi ultima verificare înaintea Campionatului naţional care va avea loc la Bucureşti, în perioada 24-25 aprilie.

Sala Polivalentă din Caracal va găzdui sâmbătă ediţia a doua a Cupei Romanaţiului, cu participare naţională. Multiplul campion mondial Ion „Iron" Oncescu, Radu Valahu şi ceilalţi campioni români vor face spectacol şi se vor lupta pentru premiile puse în joc. În acest an, organizatorii au transformat concursul dintr-unul regional într-unul naţional şi au adăugat mai multe categorii de vârstă: juniori, fete, seniori, veterani. 

“Oncescu, aflat într-o formă deosebită, pregăteşte o demonstraţie de excepţie, la prima ieşire la masa de concurs după Maratonul Oncescu vs. 300, din ianuarie. Radu Valahu va face şi el show şi va încinge spiritele, ca de obicei”, a declarat arbitrul internaţional Dragoş Corcoveanu.


Accesul publicului în sală va fi liber, începând de la ora 11.30. De la ora 18.00 va avea loc demonstraţia lui Ion „Iron" Oncescu. Evenimentul este organizat de Asociaţia Română de Skandenberg „Braţ de Fier" în colaborare cu AS CS Prietenia Caracal, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Caracal.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite