Craiova: Oltenii visează să-şi vadă chipul pe goblen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oltenii visează să-şi vadă chipul pe goblen
Craiova: Oltenii visează să-şi vadă chipul pe goblen

Pentru 40 de lei, poza unei persoane poate fi imprimată pe broderii, căni sau tricouri. Bătrânii şi adolescenţii sunt cei mai dornici să-şi vadă faţa pe ţesătură. Nici îndrăgostiţii nu lipsesc din peisaj. În acest context, impărimările devin o afacere rentabilă, în ciuda crizei.

Craiovenii care s-au săturat de cadourile clasice au acum mai multe variante la îndemână, cu care îşi pot surprinde prietenii sau pe care şi le pot aşeja în propriile vitrine: pozele întipărite pe goblenuri. Produsele sunt realizate în zece minute de către un specialist, la parterul Complexului Comercial Mercur. 


„Criza trece, distracţia rămâne!”


Producătorii spun că afacerea este în floare chiar pe timp de criză şi că numărul clienţilor aproape s-a dublat în ultimele trei luni, faţă de vara anului trecut. „Peste 30 de persoane ne cumpără marfa în fiecare zi. Sunt perioade  când recurgem la programări, pentru că nu avem suficient timp să le ducem la bun sfârşit pe toate. Cel mai aglomerat este weekend-ul, când au loc nunţile. Viitorii miri aşteaptă de multe ori la rând, pentru un astfel de articol”, ne spune Cristian Buncilă, comerciant. Acesta mai povesteşte că oltenii trecuţi de 18 ani vin cu cele mai neaşteptate idei. Majoritatea cer să le fie înşirate, pe lângă poză, tot felul de mesaje ciudate, precum: „Criza trece, distracţia rămâne!”, „Se apropie şcoala, stresul ne omoară”, „Lasă-mă, mamă, în pace, că sunt mare, vreau să-mi fac de cap”.

Aflaţi ce idei mai au oltenii, în materie de cadouri, pe craiova.adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite