Oltenii ies la vânătoare de paltoane şi cizme la reducere. Află ce reduceri sunt în oraşul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele din Craiova, Târgu-Jiu şi Râmnicu Vâlcea au tăiat chiar şi 70 la sută din preţuri. Mulţi dintre clienţi spun că abia acum îşi permit să-şi cumpere articole de îmbrăcăminte pe care puseseră ochii încă de la sfârşitul anului trecut.

Magazinele din oraşele Olteniei au declarat deschis sezonul reducerilor, odată cu trecerea sărbătorilor. Reprezentanţele marilor producători, dar şi buticurile au scăzut preţurile la îmbrăcăminte şi încălţăminte, pentru a menţine volumul vânzărilor la un nivel apropiat de cel din luna trecută, dar şi de teamă să nu rămână cu articolele de sezon nevândute.

Craiova: Reduceri de 70 la sută, haine tot cu preţuri piperate

În centrul Craiovei, comercianţii se laudă cu discounturi care pornesc de la 20 la sută şi merg până la 70 de procente din preţul iniţial. Pragul magazinelor este trecut zilnic de sute de tineri, aceştia formând grosul clientelei. „Eu nu mi-am cumpărat haine înainte de Crăciun sau de Revelion. Am aşteptat să treacă sărbătorile, pentru că ştiam că vor mai scădea preţurile. Totuşi, sunt destul de mari şi acum“, a spus Laura Mogălescu, de 26 de ani. Alţii, cu portofelele mai goale, se rezumă la a admira marfa din galantare. „Sunt destul de frumoase hainele, dar nu mai am bani să-mi cumpăr. O să revin luna viitoare, atunci când voi lua salariul“, a declarat Simona Vărbescu, de 31 de ani.

Vâlcea: Bluze şi paltoane cu preţuri la jumătate

Şi în Râmnicu Vâlcea mai toate magazinele au tăiat, de două zile, preţurile la îmbrăcămintea şi  încălţămintea de iarnă. Reducerile sunt, în general, de 50 de procente, însă unele produse au fost ieftinite chiar şi cu 70 la sută. Un palton care, în ultima zi a anului trecut, era scos la vânzare, la River Plaza Mall, cu 240 de lei poate fi cumpărat astăzi cu numai 119 lei. La jumătate au scăzut şi preţurile bluzelor, cea mai ieftină costând 25 de lei, iar cea mai scumpă 79 de lei. Pentru genţile care, anul trecut, se vindeau cu 80 de lei comercianţii cer acum doar 40 de lei. „Avem jachete pentru dame cu 99 de lei, la reducere de la 160 de lei“, a precizat Adnana Ungureanu, vânzătoare. Vâlcenii au învăţat să aştepte ca să profite de sezonul reducerilor, dacă vor haine de calitate la preţuri mici. „Mi-am luat acum o pereche de pantaloni pe care pusesem ochii încă de anul trecut. Am dat 79 de lei pe ea, faţă de 169 de lei, cât era preţul vechi. Am făcut ceva economie şi vreau să îmi iau şi o jachetă“, a spus Mihaela Ropină. Reduceri de preţuri sunt şi la încălţăminte: o pereche de cizme, spre exemplu, poate fi cumpărată cu 240 de lei, faţă de 400 de lei, cât costa în urmă cu două zile. Promoţiile vor dura până la finele lunii februarie.

Târgu-Jiu: Marile reduceri, de la mijlocul lunii

La Târgu-Jiu, comercianţii practică în această perioadă reduceri de până la 40 la sută. În buticurile din centrul oraşului, preţurile hainelor pornesc de la 10 lei şi nu depăşesc 50 de lei, fie că este vorba despre blugi, bluze sau rochii pentru petrecere. Administratorii marilor magazine de profil au anunţat că, începând de la 15 ianuarie şi până în ultima zi din februarie, vor aplica reduceri şi mai mari. Spre exemplu, reprezentanţii complexului Total spun că preţurile vor scădea chiar şi cu 70 la sută. „Abia aştept aceste reduceri. Anul trecut mi-am cumpărat o pereche de pantofi din piele şi am prins o ofertă foarte tentantă. Cea de-a doua pereche am luat-o la jumătate de preţ“, a spus studenta Ileana Predoiu, de 25 de ani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite