Oltenii îşi primesc de un an porţia de lectură în librărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la deschidere, mii de clienţi au trecut pragul librăriei din Bănie, zeci de colecţii de cărţi şi DVDuri ajungând în casele oltenilor.

La 29 ianuarie 2010, zeci de oameni se adunau în faţa clădirii din Craiova, de pe strada Împăratul Traian, nr. 9, pentru a lua parte la deschiderea primei librării Adevărul din Oltenia. Multdoritele colecţii de cărţi şi DVD-uri le erau de acum accesibile clienţilor într-un spaţiu primitor, unde cititorii aveau posibilitatea să răsfoiască volumele şi să solicite toate informaţiile necesare.

Zeci de colecţii lansate

După un an de activitate, pentru cei patru angajaţi ai librăriei - Alina Tănasie, Mirela Negrea, Maria Diţescu, şi Mirel Boruz - librăria s-a transformat într-o a doua casă. „În spaţiul librăriei, unde clienţii sunt întâmpinaţi, de un an de zile, cu multă căldură şi amabilitate, se pot găsi toate colecţiile Adevărul. Pe parcursul acestui an, promovarea produselor şi satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri au devenit priorităţi pentru întregul colectiv“, ne-a declarat şefa librăriei, Alina Tănasie.

De la inaugurare, în Librăria Adevărul din Bănie aţi putut achiziţiona volume din colecţii precum „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, „Disney Clasic, „Colecţia de lux Adevărul“, „Pictori de geniu“, „Jules Verne“, „National Geographic, „Muzeele lumii“, „Rahan“ sau filmele oferite de „Adevărul“ cititorilor săi.

În prezent, pe lângă produsele amintite, clienţii au posibilitatea să-şi procure, în fiecare săptămână, noile apariţii din colecţiile „Mituri şi legende ale lumii“, „Alexandre Dumas“, „101 cărţi de citit într-o viaţă“, „Alfred Hitchcock“ şi, începând de la 29 ianuarie, serialul de comedie „Seinfeld“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite