Oltenii, învăţaţi cum să îşi găsească loc de muncă sau să îl păstreze pe cel ocupat deja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asociaţia Vasiliada, de zece ani în mijlocul oamenilor
Asociaţia Vasiliada, de zece ani în mijlocul oamenilor

Consilierea se face în cadrul proiectului „Servicii Integrate pentru Ocupare“, implementat de Asociaţia Vasiliada, în parteneriat cu Universitatea din Craiova, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Secţia Asistenţă Socială şi Federaţia Patronatelor din Regiunea Oltenia (F-PRO).

Două Centre de Servicii Integrate pentru Ocupare au fost deschise de Asociaţia Vasiliada, începutul anului 2011, în Craiova şi în Târgu-Jiu, unde persoanele în căutarea unului loc de muncă sau care vor să se reprofileze beneficiază de servicii ca orientare profesională, consiliere psihologică, mediere şi angajare în muncă, calificare profesională şi consiliere pentru păstrarea locului de muncă.
Activitatile se desfăşoară în 20 de comunităţi rurale si urbane, din judetele Dolj si Gorj, cu mulţi şomeri. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Rezultatele primului an de proiect vor fi prezentate luni, 30 ianuarie, la ora 13.00, la Centrul Social „Mitropolit Firmilian“.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite