Oltenii se întrec în vals şi cha-cha la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„În paşi de dans“ şi în ritm competitiv, copii din diverse colţuri ale regiunii vor petrece duminica la Sala Sporturilor din Bănie.

Evenimentul, care duminică va umple de muzică, mişcare şi culoare Sala Sporturilor Ion Constantinescu, de pe strada Brestei din Craiova, este organizat de Clubul de Dans Sportiv Katamis, în parteneriat cu Primăria Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru  Sport şi Tineret Dolj. Aflat la prima ediţie, Festivalul regional „În paşi de dans“ reuneşte în capitala Olteniei prichindei de patru ani, dar şi tineri care au peste 16 ani.

„Sunt în jur de 80 de copii înscrişi, dar numărul va fi cu siguranţă mai mare în ziua competiţiei. Ideea festivalului este de a întruni toţi dansatorii ca să se cunoască, să se evalueze şi pentru a-şi etala talentul“, a spus Paula Safta, vicepreşedintele clubului organizator. Participarea se face contra unei taxe de 20 de lei de persoană, în cazul formaţiilor, şi 60 de lei pe pereche, la dansurile sportive şi salsa.

Cupe, medalii şi diplome

Craiovenii care vor alege să îşi petreacă duminica la Sala Sporturilor, plătind un bilet de 5 lei, vor avea parte de un regal de dansuri. Cei mai buni participanţi vor primi cupe, medalii şi diplome. Festivalul se va deschide oficial la ora 10.00.


Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite