Craiova: Oltenii, informaţi cum să atragă fonduri europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oltenii, informaţi cum să atragă fonduri europene
Craiova: Oltenii, informaţi cum să atragă fonduri europene

Două seminarii, având ca temă atragerea banilor prin poriecte depuse prin Fondul Social European, vor avea loc azi şi vineri la Slatina, respectiv Craiova.

Evenimentele fac parte dintr-o amplă campanie de informare a beneficiarilor cu privire la accesarea fondurilor destinate proiectelor româneşti care au ca scop dezvoltarea economiei sociale, integrarea în piaţa muncii a grupurilor defavorizate, susţinerea educaţiei şi a formării profesionale de calitate. Manifestarea îşi propune să informeze cu privire la modalităţile de accesare a acestor fonduri, domeniile majore de intervenţie, calendarul sesiunilor de apel de proiecte, implementarea proiectelor câştigătoare, etc. Campania de informare „Rolul Fondului Social European în relansarea economică” are loc azi la Slatina, începând de la ora 9, la Hotel Parc (Strada Crişan 1)  şi vineri la Craiova, la Consiliul Judeţean, începând cu ora 9.

Fondul Social European prevede alocarea a peste 1100 milioane de euro până la sfârşitul anului 2013 în cadrul sesiunilor de apel de proiecte POS DRU pentru proiectele din România dezvoltate de către ONG-uri, autorităţi locale, întreprinderi mici şi mijlocii, asociaţii profesionale, patronate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite