Craiova: Oltenii au parte astăzi de confruntări dificile în liga secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oltenii au parte astăzi de confruntări dificile în liga secundă
Craiova: Oltenii au parte astăzi de confruntări dificile în liga secundă

Echipele din Oltenia joacă la victorie în etapa a 6-a a Ligii a II-a, Seria a 2-a, programată astăzi, de la ora 11.00.

După cele trei puncte obţinute etapa trecută cu FC Argeş, Gaz Metan CFR Craiova va evolua cu un moral bun în deplasare, tot cu o fostă grupare din Liga I, CS Otopeni. Tehnicianul craiovenilor, Jerry Gane, care şi-a propus un nou succes în deplasare, are la dispoziţie aproape tot lotul, cu excepţia lui Niţă, Niţu şi Oprea, care au reintrat în programul echipei.

La egalitate de puncte cu Gaz Metan, CSM Râmnicu Vâlcea va încerca să câştige în deplasarea de la Jiul Petroşani, formaţie care nu a pierdut niciun meci în acest campionat. „Municipalii“ îşi doresc să nu mai aibă ghinionul din rundele precedente, când au primit gol în primele zece minute ale fiecărui meci.

Cu noul antrenor Valeriu Tiţa pe banca tehnică, FC Drobeta va întâlni, pe teren propriu, pe Minerul Lupeni. Severinenii au remizat etapa trecută cu CSM Vâlcea şi speră să obţină prima victorie din acest sezon, pentru a ieşi de zona retrogradării. Partida va fi arbitrată de vâlceanul Adrian Comănescu.

Iată şi celelalte meciuri din etapa a 6-a, Seria a 2-a, care vor avea loc astăzi, de la ora 11.00: FC Argeş - FC Baia Mare, FCM Târgu Mureş - FC Bihor, Arieşul Turda - Fortuna Covaci, Mureşul Deva - CFR Timişoara, Universitatea Cluj - FC Silvania, UTA Arad - Dacia Mioveni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite