Craiova: Oltenii, la coadă pentru „Peter Pan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartea Disney a trezit şi astăzi cu noaptea în cap sute de craioveni, dornici să pună mâna pe cartea care a însoţit astăzi „Adevărul”.

Oamenii care au reuşit să o prindă la chioşcuri s-au declarat mulţumiţi de achiziţie, spunând că micuţii lor abia aşteaptă să afle despre noile aventuri ilustrate în cărţile Disney. „Am luat cartea pentru copii încă de la prima apariţie şi sper să o apuc în continuare pentru că fac sacrificii destul de mari. În fiecare dimineaţă de luni mă trezesc şi la 6 ca să o prind. Mi se pare un preţ excelent pentru aşa calitate”, a spus Dumitru Becherescu, pensionar din Craiova pe care l-am găsit de dimineaţă aşteptând la chioşc.

Şi chioşcarii spun că volumele pentru prichindei se vând ca pâinea caldă. „De dimineaţă mau asaltat cu întrebările, dar deja le dădusem pe toate. În prima jumătate de oră am vândut zece cărţi şi am fost nevoit să le explic oamenilor că au fost alţii mai rapizi”,a spus Ilie Gheorghe, vânzător la unul din punctele de difuzare a presei din Bănie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite