Craiova: Oltenii vor victoria la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oltenii vor victoria la Mediaş
Craiova: Oltenii vor victoria la Mediaş

În turul campionatului trecut, Florin Costea deschidea scorul la Mediaş, iar Universitatea se impunea clar, cu 5-2. Golgheterul Ştiinţei trebuie să spargă gheaţa astăzi şi să marcheze primul său gol din noul sezon.

Faţă de confruntarea precedentă, astăzi datele problemei sunt altele. Oltenii vin după un meci bun şi o remiză mulţumitoare cu Dinamo, dar Gaz Metan nu mai pare echipa boemă din sezonul trecut. Lucru spus şi de patronul Adrian Mititelu, care i-a avertizat pe jucători că meciul de la Mediaş este la fel de dificil precum cel cu „câinii“. „Mi-e teamă că Gazul nu mai este echipa cu joc frumos de anul trecut, ci cu joc eficient“, afirma zilele trecute Mititelu.

Cu toate acestea, oltenii s-au prezentat în Ardeal cu gândul la prima victorie din noul sezon. „Chiar dacă sezonul trecut am învins la Mediaş cu 5-2, a fost totuşi un joc echilibrat şi poate scorul nu a arătat acest aspect. Ca şi atunci, şi acum tragem la cupele europene şi sper să nu-i mai dezamăgim pe fani. Trebuie să câştigăm la Mediaş“, a declarat Andrei Prepeliţă, mijlocaşul de bază al Ştiinţei.

Acelaşi unsprezece ca şi cu Dinamo

Mogoşanu şi Ungureanu au tot lotul valid şi, cel mai probabil, vor începe partida cu acelaşi unsprezece ca în meciul cu Dinamo. De data asta, Florin Costea şi compania speră să spargă gheaţa şi să marcheze primele goluri din noul sezon.

Am venit la Mediaş pregătiţi să nu pierdem. Multă lume reaminteşte jocul trecut, însă acum altele sunt datele problemei, mai ales că şi medieşenii îşi vor lua măsuri de precauţie. O să fie un meci echilibrat pe care sper să-l câştigăm. Craiova are forţa de a ajunge în cupele europene, cu condiţia să nu mai repete greşelile de anul trecut“, a spus Daniel Mogoşanu.

Partida Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova va putea fi urmărită, de la ora 18.00, LIVETEXT pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite