Craiova:Cel mai bogat amărăştean este în Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Cel mai bogat amărăştean este în Oltenia
Craiova:Cel mai bogat amărăştean este în Oltenia

Florea Teodor din comuna Amărăştii de Sus şi are 52 de ani şi o vilă de se învârte după soare. Bărbatul spune că localitatea lui de baştină nu este deloc una săracă, amărăştenii făcând bani frumoşi din agricultură.

Florea Teodor ne povesteşte cum a strâns avere, muncind din greu. Acum a ajuns într-un punct în care îşi doreşte doar linişte alături de familie.

Casă de vis

Casa celui mai bogat om din Amărăştii de Sus arată de vis, are un etaj, şapte camere şi este construită într-un  stil aparte. Omul spune că cea mai mare parte a timpului şi-o petrece în grădină, unde admiră florile şi mai gustă câte un fruct din pomii plantaţi cu mâna lui în tinereţe.

"Am avut tot ce mi-am dorit"

„Eu am plecat de jos împreună cu soţia mea. Acum pot să spun cu mâna pe inimă că am tot ce mi-am dorit. Nu că mă laud, dar casa mea este una dintre cele mai frumoase din comună. Faptul că unii oamenii spun despre noi că suntem săraci pe mine nu mă deranjează. Pentru nimic în lume nu aş părăsi aceste locuri, care pe mine m-au făcut om“, a povestit mândru cel mai bogat om din comuna Amărăştii de Sus din Dolj.

image




Citeşte mai multe detalii mâine, în

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite