Craiova: Cel mai mare jaf din istoria Poştei din Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nichi Motoi, directorul coordonator al Direcţiei Regionale de Poştă Craiova spune că poştăriţa tâlhărită ieri de 500 de milioane lei vechi este singurul caz de asemenea anvergură din ultimii 20 de ani.

Citeşte pe acelaşi subiect:

Timisoara: Poştăriţă tâlhărită de 40.000 de lei la periferia Timişoarei

Craiova: O poştăriţă a fost jefuită de 500 de milioane de lei vechi

„Eu lucrez de 20 de ani în această instituţie şi nu am mai întâlnit aşa ceva. S-a mai întâmplat în mediu rural să  fie tâlhăriţi poştaşi dar era vorba de suma mici de 10 milioane de lei. Acum e vorba de 500 de milioane, o sumă imensă pentru că angajata Poştei nici nu apucase să distribuie pensiile. Mai sunt 105 oameni care nu şi-au primit banii“, a declarat directorul Nichi Motoi.

Acesta a dat asigurări că pensionarii îşi vor primi drepturile băneşti până mâine, 16 octombrie. „Nu se pune problema să nu îşi primească banii. Să stea liniştiţi că până vineri vor avea toţi pensiile“, a mai spus Nichi Motoi.

Vă reamintim că poştpriţa Mariana Predoia fost tâlhărită ieri dimineaţă, în zona gării Craiova, de un bărbat a cărui vârstă nu este cunoscută deocamdată.

În prezent, oamenii legi cercetează împrejurările în care s-a produs tâlhăria. Până acum nu a fost identificat niciun suspect.

Urmăriţi şi alte detalii importante din cazul poştăriţei tâlhărite pe craiova.adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite