Oltencele din viaţa lui DiCaprio. Una visa la un copil cu el, alta i-a sucit minţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonardo DiCaprio are o relaţie cu Mădălina Ghenea
Leonardo DiCaprio are o relaţie cu Mădălina Ghenea

Livia Bistriceanu, originară din Craiova a făcut o obsesie în urmă cu câţiva ani  pentru actorul Leonardo DiCaprio, despre care crede că este "soţul ei virtual" şi tatăl copilului pe care îl va naşte.

Olteanca, în vârstă de 41 de ani, locuieşte acum la Chicago. Livia Bistriceanu i-a trimis actorului scrisori, e-mailuri şi a venit de două ori în Los Angeles pentru el. A încercat să intre în contact cu starul, dar nu a reuşit. Leonardo DiCaprio a făcut plângere la poliţie împotriva femeii. DiCaprio a declarat în 2010 că viaţa lui şi a celor apropiaţi este în pericol.

Românca Mădălina Ghenea, de la Eros Ramazzotti la Leonardo DiCaprio

Leonardo a declarat că nu a cunoscuto niciodată pe Livia Bistriceanu. „Luând în considerare comportamentul obsesiv şi hărţuitor, sunt înspăimântat de doamna Bistriceanu şi simt că siguranţa mea, dar şi a celor din jurul meu, este în pericol“.

Actorul a adus la tribunalul din Los Angeles copii după scrisori şi e-mailuri pe care le-a primit de la Livia Bistriceanu. Olteanca era convinsă că actorul este soţul ei şi tatăl copilului care se va naşte.

Vezi aici galeria foto

Mădălina Ghenea

Livia Bistriceanu a scris pe pagina ei de Facebook: „sunt măritată virtual cu Leonardo DiCaprio, Leo este soţul meu. Dumnezeu a scris ca el să ştie cine este cu adevărat soţia lui“

Tribunalul din Los Angeles a emis un ordin de restricţie temporar pe numele oltencei, care nu are voie să se apropie la mai mult de 90 de metri de actor.  

I-a pus pe jar inima lui DiCaprio, dar nu-l vrea de bărbat

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite