Craiova: Oltencele plătesc în rate la saloanele de slăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele preferă să meargă la salon în loc să depună efort la sală. Specialiştii centrelor de slăbit spun că au început să aibă şi clienţi bărbaţi.

Tinerele domnişoare dornice să aibă un abdomen plat şi fără prea mult efort sunt dispuse să scoată, la începutul verii, sume mari de bani din buzunar. „Cum a dat căldura, numărul clientelor s-a dublat. Toate vor să arate bine într-un timp cât mai scurt. Majoritatea domnişoarelor şi doamnelor vor să scadă câţiva cenitmetri în talie şi să scape de celulită“, ne-a spusAndreea Ene, kinoterapeut Salonul Perfect Body.

Numărul mare al clienţilor se poate explica şi prin strategiile de marketing ale saloanelor, cele mai spectaculoase fiind plata în rate. „Noi le oferim posibilitatea să achite şedinţele în rate şi le facem şi reduceri. Oricum domnişoarele nu se uită la bani când vine vorba de frumuseţea lor. Unele ajung să dea şi 2.000 de lei pe lună, numai să aibă parte de un tratament aparte“, a adăugat Andreea Ene.

Saloanele de slăbit, ultima fiţă în Bănie

Tinerele domnişoare petrec câteva ore bune relaxându-se la salon şi nu pleacă până nu se uită de două ori în oglindă, pentru a măsura efectele. „Eu vin aici de câteva ori pe săptămână. Decât să mă duc la sală, mai bine aleg varianta cea mai simplă pentru a slăbi. De aici, fără nici un efort, plec mai suplă cu câţiva centimetri. Vreau ca în vara asta să îl dau pe spate pe iubitul meu. Se bucură ori de câte ori îmi fac o schimbare“, a spus Alexa Cristea, clientă.

Unii preferă sportul

În ultima perioadă, saloanele au început să aibă şi clienţi bărbaţi care vor să slăbească cu ajutorul aparatelor. „Este adevărat că nu sunt mulţi, dar sunt“, a mai precizat Andreea Ene, kinoterapeut.
Există însă şi oameni care preferă să facă mişcare pentru a se menţine în formă. „Sincer să vă spun eu fac sport de mult timp, am abonament de doi ani. Dacă ar fi să merg la salon, nu ştiu de unde aş face rost de bani. Aşa că puţină mişcare nu strică nimănui. După zece ore de muncă, eu şi soţul ne mai destindem şi noi“, a declarat Cătălina Ilinca.
    
Centrele de slăbit din Craiova, al căror număr a crescut destul de mult în ultimul an, se întrec în oferte care mai de care mai atractive, fiind dotate cu aparatură din străinătate. Unele dintre ele, spun patronii, vor propune în scurt timp clienţilor împachetări cu aur, care ajută la pierderea în greutate şi la tonifierea musculaturii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite