Craiova: Oltencele au găsit remediul împotriva recesiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oltencele au găsit remediul împotriva recesiunii
Craiova: Oltencele au găsit remediul împotriva recesiunii

În plină recesiune economică, la singurul sex shop din Bănie vânzările sunt în continuă creştere.

Sex shop-urile bat criza financiară. Picături afrodisiace împotriva frigidității, vibratoare și inele vibrator, lubrifiante, lenjerie comestibilă, pastile pentru erecție, cătuşe, creme, ulei pentru masaj erotic, costume senzuale ce îndeplinesc visele erotice ale oricărui bărbat sunt oferite în magazinul de profil din centrul Craiovei.

Cele mai căutate produse de către consumatorii „înfometaţi” de plăceri sunt însă chiloțeii comestibili, afrodisiacele şi spray-urile împotriva ejaculării precoce.

„Doritorii de senzații erotice unicat îşi pot alege dintr-o gamă variată, în funcţie de preferinţele fiecăruia. Majoritatea clienților cumpără în special afrodisiacele şi spray-urile, dar și vibratoarele”, ne spune Niță, administratorul magazinului. Semn că oltenii nu au renunţat la cele mai căutate plăceri ale vieţii, cele erotice, în ciuda greutăţilor financiare.

E normal ca stresul cotidian să-ți creeze uneori ejaculare precoce sau frigiditate. Ca să nu-și dezamagească partenerele bărbații vin și cumpără spray-uri cu feromoni, iar femeile iau de obicei vibratoare și afrodisiace”, mai spune Niță.

Consumatorii au vârste între 20 şi 70 de ani. Cei mai mulți dintre clienţii bărbaţi sunt trecuți de 35 de ani, femeile sunt însă cele care intră cel mai des în magazin, ne mai spune administratorul.

„Pentru toate buzunarele”

Preţurile stimulentelor sexuale se încadrează între 60 şi 250 de lei. Pentru deliciul celor „înfometaţi” de distracţii sexuale sunt însă chiloţeii și sutienele comestibile, formate din jeleuri cu diferite arome, de căpşuni sau ciocolată, care în contact cu saliva se topesc. Preţul acestora este în jur de 60 de lei bucata. Un alt gen de „plăceri sexuale” oferite la vânzare sunt păpuşile gonflabile.

Prețul uneia ajunge până la 225 de lei. Pentru doamne,vânzătorul recomandă costumele senzuale, care se află pe primul loc în topul celor mai sexy atracţii pentru parteneri. Prețul unei astfel de lenjerii variază între 75 și 180 de lei.  Pentru doar 225de lei, oltencele îşi pot achiziționa și un vibrator din silicon. „Combinat cu un costum sexy, e clar că se încinge atmosfera în dormitor”, mai adaugă Niţă.

Dacă sex shop-urile din țară nu au fost ocolite de criza financiară, la Craiova situația stă altfel. Reprezentantul magazinului de profil susţine că vânzările „deliciilor sexuale” au crescut puţin, totuşi intenţionează să mai facă reduceri, pe ici pe colo. „Noi prevenim monotonia din viaţa sexuală. Şi pentru că e criză, avem în plan să oferim reduceri la pachetele mai scumpe”, a completat Niţă.

Spune ce părere ai despre sex shop-urile din Oltenia pe craiova.adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite