Craiova: Olteanul împuşcat la vânătoare de prietenul său se simte bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Ion (39 de ani) din Craiova se află internat la Clinica de Chirurgie Toracică a Spitalului Nr 1, după ce aseară a fost împuşcat de prietenul său, la o partidă de vânătoare. Medicii spun că bolnavul îşi va reveni.

Citeşte mai multe pe această temă:

Un bărbat a fost împuşcat la vânătoare de un coleg

Bărbatul împuşcat de prietenul său spune că buruienile au fost de vină pentru nenorocirea de aseară

Craioveanul a fost aseară investigat de urgenţă de către doctori, după care a fost spitalizat. “Pacientul prezintă o fractură metacarpiană, pe mâna stângă, care a fost imobilizată prin tratament ortopedic, şi nişte alice la nivelul peretelui toracic. Starea lui este bună la acest moment. Nu a prezentat riscuri din punct de vedere hemodinamic ”, a declarat prof.dr. Florin Petrescu, managerul Spitalului Nr. 1.

Ionuţ Ion (foto) spune că nu va renunţa la armele de vânătoare, chiar dacă era cât pe ce să-şi piardă viaţa. "După ce mă refac, o să mă duc iar la vânătoare. Dacă un şofer suferă un accident de circulaţie pune iar mâna pe volan, într-un final. La fel se întâmplă şi cu noi. Vânatul e ca un virus care ne intră în sânge. După ce o să mă vindec, o să pun din nou mâna pe armă", ne-a mărturisit Ion Ionuţ.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite