Craiova: Olteanul anti-fisc, lăsat fără un ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Olteanul anti-fisc, lăsat fără un ochi
Craiova: Olteanul anti-fisc, lăsat fără un ochi

Tânărul care a protestat recent faţă de sistemul fiscal a ajuns la spital în stare gravă cu un ochi aproape scos, după ce a fost bătut de un grup de tineri.


Petre Becheru (23 ani) se afla azi-noapte într-un club din Craiova, când a izbucnit un conflict pe care Poliţia încearcă acum să îl desluşească. Băiatul a fost bătut cu bestialitate iar după primele cercetări se pare că este vorba de o răzbunare. El a fost operat la ochiul stâng însă şansele de recuperare totală  sunt minime, spun medicii.


La începutul lunii august, tânărul a vrut să înregistreze un contract scris pe un sul de hârtie igienică în care era stipulat ca până la sfârşitul anului să-i inveţe porcul prietenului să calculeze taxele şi impozitele pe internet. Iniţial a fost refuzat însă, într-un final, contractul a fost înregistrat la Fisc. Tânărul a declarat că a venit la Direcţia Finanţelor Publice Dolj pentru a demonstra cu probe că sistemul electronic de calculare a taxelor şi impozitelor are erori şi că acest lucru este în dezavantajul contribuabilului. A fost luat în seamă doar după ce a cerut să-i fie înregistrat contractul scris pe sulul de hârtie igienică. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite