Craiova: Oltchim s-a impus în amicalul din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oltchim s-a impus în amicalul din Bănie
Craiova: Oltchim s-a impus în amicalul din Bănie

Deşi s-a prezentat cu doar nouă jucătoare, campioana României nu a avut emoţii în meciul cu SCM Craiova, vâlcencele câştigând la zece goluri diferenţă, scor 38-28 (19-15).

Iubitorii handbalului nu s-au înghesuit astăzi în sala „Ion Constantinescu“ pentru a urmări amicalul de gală al formaţiei din Bănie cu multipla campioană naţională Oltchim Râmnicu Vâlcea. Elevele lui Victorina Bora au făcut pe cât posibil să lase o impresie bună şi până la urmă au reuşit, mai ales că au avut în faţă jucătoare ca Steluţa Luca, Valeria Beşe, Narcisa Lecuşanu, Roxana Gatzel sau Ada Nechita.

Cea mai bună jucătoare a Craiovei a fost Briscan, în timp ce, de la oaspete, Nechita, cu 14 reuşite, a făcut spectacol. În partea secundă, gazdele au fost de două ori aproape de egalare, la scorul de 20-21 şi 21-22, dar de fiecare dată au ratat, iar Beşe şi Lecuşanu au marcat pe contraatac.

Mi-a plăcut echipa Craiovei. Dacă va continua aşa cu siguranţă ne vom reîntâlni şi la anul, dar în Liga Naţională. Are câteva jucătoare cu experienţă, dar ar mai avea nevoie de încă două“, a spus după meci antrenorul Oltchimului, Aurelian Roşca. Acesta a condus echipa în lipsa lui Radu Voina, angrenat cu naţionala feminină la Cupa Mondială din Danemarca.

Am întâlnit o echipă bună, care ar putea face pasul spre prima ligă. Pentru noi a fost mai mult un antrenament meciul de azi, am fost şi fete puţine, dar a ieşit bine“, a spus şi Narcisa Lecuşanu, care speră să se refacă sută la sută pentru a prinde Mondialul din China, unde îşi doreşte să ajungă pe podium.

SCM Craiova: Barbu, Vlăsceanu, A. Ioneşi - Chitacu (3 goluri), Mitran, Bîrcină (6), Briscan (11), Bădiţă (3), Rădoi, Ionescu, Pop, K. Ioneşi, Nicu, Oprişor, Constantinescu, Şovar (3), Bora (2).

Oltchim: Tolnai - Nechita (14 goluri), Beşe (7), Lecuşanu (6), Gatzel (5), Luca (3), Ciolan (3), Florica, Vilău.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite