Lia Olguţa Vasilescu: „Cer Guvernului României demiterea prefectului judeţului Dolj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu a cerut demiterea prefectului judeţului Dolj
Lia Olguţa Vasilescu a cerut demiterea prefectului judeţului Dolj

Primarul Craiovei a cerut Guvernului României demiterea prefectului judeţului Dolj. Lia Oguţa Vasilescu nu este de acord cu faptul că Elena Costea a suspendat demolările chioşcarilor din cartierul Craioviţa Nouă şi din zona spitalului.

Municipalitatea a stabilit  să demoleze pe data de 10 noiembrie toate chioşcurile din cartierul Craioviţa Nouă şi din zona spitalului Judeţean din Craiova. Prefectul judeţului Dolj a decis suspendarea demolărilor „Doamna prefect mă trimite la lege, însă nu ştie că eu timp de 12 ani m-am ocupat doar de asta. O întreb pe doamna prefect de ce şi pentru construcţiile trecute prin Consiliul Local a fost acordat aviz de nelegalitate “, a spus Lia Olguţa Vasilescu, primarul oraşului.

Primarul Craiovei a mai declarat că de mai bine de cinci ani unii dintre chioşcari nu şi-au achitat taxele şi impozitele „Cer Guvernului României demiterea prefectului judeţului Dolj. Eu nu sunt de acord cu faptul că unii patroni au subînchiriat chioşcurile. Pentru mine acest lucru înseamnă taxă de protecţie“, a mai spus primarul Craiovei.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află ce a declarat prefectul judeţului Dolj

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite