Oferte de joburi la penitenciar. Află cu ce meserii au fost atraşi deţinuţii craioveni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt angajatori au oferit de lucru celor 35 de persoane condamnate veniţi ieri la Bursa locurilor de muncă de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă. Cele mai multe posturi au fost în construcţii, dar nu au lipsit nici cele de întreţinere a drumurilor şi spaţiilor verzi.

Opt angajatori şi-au prezentat oferta la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova astăzi, începând cu ora 12.00. Ei au vorbit despre condiţiile de lucru şi despre salariile pe care deţinuţii le-ar primi, dacă ar munci în construcţii. „Le dăm salariul minim pe economie, dar ei trebuie să ştie că la serviciu vor fi tot timpul supravegheaţi. Dacă angajăm vreun deţinut după eliberare şi nu este din Craiova, îi plătim transportul”, a spus Victor Osiac, administratorul unei firme din Bănie. Acesta le-a explicat puşcăriaşilor că, dacă pun osul la muncă, salariul e pe măsură. „Poate ajunge la 1.500 de lei. Cei care lucrează în Spania, cu cât mai dau pe mâncare şi chirie, rămân în mână cu vreo 2.000 de lei. Mai bine stai în ţara ta, iei cam tot atâţia bani, dar eşti acasă, stai liniştit”, le-a transmis administratorul Osiac deţinuţilor.

Află ce alte oferte au prezentat angajatorii astăzi dar şi ce spun deţinuţii despre acestea mâine, în Adevărul de Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite