Craiova: Oamenii, în curse de viteză pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul” continuă campania „Dă verde la semafor!”. Povesteşte-ne păţaniile tale din trafic pe craiova.adevarul.ro sau pe messenger la adevarulcraiova@yahoo.com. Craiovenii care traversează zilnic marile intersecţii din oraş sunt nevoiţi să facă adevărate curse de viteză pentru a putea trece regulamentar strada.

Mai citiţi şi:
Prima parte a campaniei „Dă verde la semafor“


Când vine vorba de numărat secundele la semafoare, autorităţile se încurcă şi mai mereu le dă cu plus. Deşi semaforul are 25 de secunde pe verde, Primăria spune că sunt 40 în cap şi vor rămâne aşa, ca să nu se aglomereze intersecţia. „Are 40 de secunde de verde acel semafor şi se va păstra acest timp pentru că altfel s-ar crea ambuteiaje. Pentru cei care nu apucă să traverseze, există zona mediană de lângă refugiu unde pot aştepta verdele”,a spus Carmen Licu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Craiova.

Pensionari, traversaţi vioi strada!

Şi Poliţia Rutieră se spală pe mâini de problema semafoarelor, spunând că setarea lor cade în sarcina Primăriei. Subcomisarul Emil Zuican, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Craiova a declarat că problemele de trafic din Craiova se vor remedia odată ce autorităţile locale vor implementa sistemul „undă verde” pe bulevardul Calea Bucureşti. Acesta ne-a spus că, oricum, pietonii sunt obligaţi prin lege să traverseze „vioi” strada. „Ideal ar fi să fie implementat sistemul de undă verde pe toată Calea Bucureşti la care se lucrează în prezent. În plus, şi legea spune că traversarea trebuie să se facă în pas vioi. Cu cât laşi mai mult verde la pietoni, cu atât va sta mai mult şoferul la semafor”,a  spus Emil Zuican.

Dacă eşti şofer sau pieton în Craiova, atunci ai cu siguranţă multe lucruri asemănătoare să ne povesteşti, multe de care să te plângi. În fiecare dimineaţă, în drumul spre serviciu te-ai lovit de probleme pe care autorităţile le ignoră sau poate nu le cunosc. Ajută-ne să le aducem în atenţie edililor, postând comentariile tale pe craiova.adevarul.ro sau contactându-ne pe messenger la adresa adevarulcraiova@yahoo.com. Mesajele tale vor fi preluate şi înaintate responsabililor din Primăria Craiova şi îi vor putea determina pe aceştia să ia măsuri.

Pe această temă citiţi linkul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite