O tânără din Vâlcea a condus nebuneşte spre moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Popa, de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea şi-a pierdut duminică viaţa după ce într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-un pom.

Martorii spun că tânăra gonea nebuneşte, iar în afara localităţii Radovan din Dolj nu a mai putut stăpâni bolidul un BMW „ Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa tinerei. Oamenii legii au demarat o anchetă şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală“, a spus Amelia Căpărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Nu purta centură de siguranţă

În urma impactului autoturismul BMW a fost distrus în proporţie de 90%. Pe locul din dreapta, lângă tânara care a decedat se afla soţul acesteia. Din fericire acesta a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Elena Popa lucra la Oltchim, avea permis de 12 ani, însă în momentul producerii accidentului nu purta centura de siguranţă.„Am văzut cum maşina s-a dat învârtit în aer de teri ori, după care s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. Am fugit repede către autoturism, însă femeia abia mai respira “, a povestit un martor. 

Tânăra şi sotul ei se grăbeau să ajungă la Băileşti, unde erau invitaţi la o petrecere.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite