O studentă la Medicină a fost la un pas de moarte, după ce a fost bătută cu bestialitate şi aruncată din autoturism de iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a ajuns în stare gravă la spital cu leziuni multiple pe tot corpul
Tânăra a ajuns în stare gravă la spital cu leziuni multiple pe tot corpul

Janina Aurica Iov, de 21 ani, din comuna doljeană Şimnicu de Sus, a ajuns aseară la spital în stare gravă. Tânăra le-a povestit cu greu poliţiştilor prin ce clipe de coşmar a trecut.

UPDATE/ „A aruncat-o din maşină. Am găsit-o aici plină de sânge şi ne-a spus că iubitul ei a bătut-o şi a abandonat-o. Fata era lovită la cap, îi curgea sânge din nas“, a spus un martor.

UPDATE/Bărbatul a fost dus la poliţie pentru audieri şi este cercetat pentru de vătămare corporală gravă. "A fost identificat şi depistat autovehiculul, este vorba de un Opel Vectra. Agresorul a fost descoperit de colegii mei în momentul în care încerca să îşi pună capăt zilelor, încercând să se spânzure", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Florentina Popescu.

Victima a fost bătută cu bestialitate, după care a fost abandonată în cartierul Craioviţa Nouaă de iubit. Janina Aurica Iov a fost găsit în mijlocul drumului de oamenii din zonă.Tânăra povesteşte că prietenul ei era foarte gelos, iar după o ceartă aprigă a lovit-o şi a aruncat-o din autoturism.

craiova 4

Click aici pentru GALERIE FOTO

Iubitul gelos a fost adus aseară la audieri. Bărbatul în vârstă de 29 de ani a încercat să se sinucidă, după ce şi-a dat seama ce a făcut.

Janina Aurica Iov a ajuns la spital cu multipe traumatisme.

Citeşte mâine în Adevărul de Oltenia dacă tânăra a depus plângere la poliţie împotriva iubitului

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite