O gravidă a ajuns la spital, după ce a fost îmbrâncită pe scări de patroana la care lucrează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra este internată la Spitalul Filantropia din Craiova
Tânăra este internată la Spitalul Filantropia din Craiova

Tânăra în vârstă de 23 de ani, din Craiova, însărcinată în trei luni şi jumătate, a fost la un pas să îşi piardă bebeluşul.Ioana Toma susţine că ajuns la spital, din cauza patroanei la care lucrează şi care a îmbrâncit-o pe scările Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj.

Gravida a mers în această dimineaţă la magazinul din cartierul Brestei şi i-a cerut patroanei o adeverinţă de salariat pentru a putea intra în concediu medical. Cum aceasta a refuzat-o, tânăra a mers la ITM Dolj pentru a depunde plângere. Odată ce ajuns acolo a văzut că era urmărită de şefa ei şi de sora acesteia „Au urcat după mine şi m-au îmbrâncit. Eu am căzut pe scări şi m-am lovit la burtă. Până la urmă este dreptul meu să intr în concediu medical. Am o sarcină cu probleme şi vreau să stau acasă. O să depun plângere la poliţie pentru agresiune. Sper că bebeluşul este bine“,a a spus tânăra.

Medicii de la Spitalul Filantropia din Craiova au internat-o imediat pe gravidă „Câteva zile o să mai rămână internată în spital sub supraveghere “, a spus Mădălina Enăchescu, purtătorul de cuvânt din cadrul instituţiei.

gravida 3

A chemat paza

Patroana acuzată de agresiune de către Ioana Toma  nu a vrut să comenteze incidentul. Ba mai mult, a chemat şi doi agenţi  de pază, care s-au aşezat în faţa magazinului şi nu au mai dat voie nimănui să intre.

gravida 1

Oamenii legii au demarat o anchetă cu privire la incidentul care s-a petrecut pe scările Inspectoratului de Muncă Dolj „Deocamdată nimeni nu a depus plângere la poliţie cu privire la cele întâmplate  “, a spus Amelia Căpărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite