O femeie din Craiova face speculă cu timbre fiscale chiar sub ochii poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcela Zlotea a fost amendată de şapte ori pentru speculă.
Marcela Zlotea a fost amendată de şapte ori pentru speculă.

Marcela Zlotea, în vârstă de 49 de ani, din Craiova, are de mai bine de doi ani un job stabil în faţa noului sediu al permiselor din Bănie. Femeia vinde la suprareţ timbre fiscale şi formulare pentru eliberarea cazierului juridic.

Olteanca este cunoscută în zonă de toţi poliţiştii. Nu odată, ci de şapte ori, a fost până acum sancţionată din cauză că încalcă legea

„A primit şapte amenzi în valoare de 7000 de lei până acuma. Ceea ce face dânsa acuma este ilegal“,a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Pentru un timbru fiscal de un leu şi un formular pentru eliberarea cazierului juridic, oamenii trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puţin de cinci lei. Marcela Zlotea îşi vinde marfa liniştită chiar în faţa noului sediu al permiselor din Bănie. În momentul în care a văzut că este fotografiată femeia a ascuns timbrele fiscale şi formularele la spate şi s-a postat lângă o tarabă. „Vând şi eu covrigi aici. Ce vreţi de la mine, nu am voie să fac şi eu un ban. Plecaţi de aici odată. Să vă mănânce cancerul dacă mai primesc încă amendă, vă prind şi vă bat măr“, a declarat supărată Marcela Zlotea.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite