O femeie din Craiova îl acuză de malpraxis pe un medic chirurg „M-am dus la estetician să scap de vergeturi, dar doctorul m-a mutilat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Gorun susţne că medicul estetician care a opreat-o de fapt a mutilat-o
Ioana Gorun susţne că medicul estetician care a opreat-o de fapt a mutilat-o

Ioana Gorun, în vîrstă de 30 de ani, trăieşte de aproximativ un de zile un adevărat coşmar. Femeia povesteşt,e că a mers la doctor să-şi facă o operaţie estetică după naştere, dar imediat după intervenţia chirurgicală, a constatat că i-a fost mutat buricul mai sus, iar pe abdomen i-au apărut două tăieturi.

Medicul Cristian Siloşi, cel care a operat-o anul trecut pe Ioana Gorun a trecut iniţial în registru de consultaţii că a făcut o operaţie de abdominoplastie. Când a văzut că femeia este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale, a trecut în fişa de observaţie că operat-o de hernie „ După cele două ă naşteri pe cale naturală pe care le-am avut, am rămas cu mici vergeturi. Am mers la doctorul Siloşi, care mi-a spus că o să îmi rezolve problema şi că abdomenul meu va arăta la fel ca înainte . Când am ieşit din operaţie şi am văzut cum arăt m-am îngrozit. Buricul mi-a fost mutat mai sus, iar pe abdomen am rămas cu două tieturi. Am dat medicul în judecată şi îi cer daune morale de 100.000 de lei. Tăieturile pe care le am eu acum nu se poate reface decât printr-o nouă operaţie“, a spus Ioana Gorun.

Aşa arăta femeia înainte de operaţie



„Nu vreau să comentez“

Medicul acuzat de malpraxis nu a vrut să facă declaraţii cu privire la acuzaţiile care i se aduc„Nu vreau să comentez nimic. Vă rog să mă lăsaţi în pace domnişoară“, a spus Cristian Siloşi.

dr 2

Aşa arată femeia acum după operaţie



„Eu nu m-am operat de hernie“

Ioana Gorun nu înţelege cum pe fişa ei de observaţie medicul a scris că a  operat-o  de hernie, însă în realitate el i-a făcut o intervenţie de abdominoplastie  „Păi dacă urma să mă operez de hernie nu trebuia să facă şi eu înainte un set de analize. Am plătit 2600 de lei pentru operaţia de abdominoplastie. Nu mi se pare normal ce am păţit şi nu vor renunţa la proces“, amai spus femeia.

Femeia l-a dat în judecată pe medicul care a mutilat-o

„Clienta mea s-a dus la clinica din Craiova pentru o operaţie estetică,  dar din nefericire s-a ajuns la cu totul altceva. Dânsa a dorit sa se opereze pentru un mic şorţ abdominal. Din actele medicale observaţie rezultă ca s-a operat si de hernie ombilicala si de şorţ abdominal. Din aceasă cauză am ajuns la un litigiul cu medicul. Am dat în judecată şi clinica unde a avut loc intervenţia chirurgicală “, a spus Dan Cioană, avocatul femeii.

Una a scris medicul în foaia de obervaţie şi alta a scris în registtrul de evidenţă

caz 5
dr 4

Colegiul medicilor a fost sesizat despre acest caz insa pana acum nu a transmis pacientei nici un raspuns legat de rezultatul anchetei.
 


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite