Nuntă în stradă la Caracal: Poliția a intervenit și a aplicat amenzi nuntașilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuntașii au ocupat o stradă întreagă de la marginea orașului Caracal
Nuntașii au ocupat o stradă întreagă de la marginea orașului Caracal

Peste 50 de mascați, polițiști și jandarmi au intervenit în această după-amiază într-un cartier de la periferia orașului Caracal, după ce alaiul unei nunți de romi a ocupat o stradă întreagă.

Nunta de rromi a început, joi după-amiază, iar nuntaşii au solicitat de la Primăria Caracal o autorizaţie pentru ca petrecerea să se desfăşoare pe trotuar şi pe stradă, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, acordul pentru desfăşurarea nunţii în stradă a fost însă obţinut doar verbal, iar Poliţia nu a fost înştiinţată, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor pentru ca nuntaşii să elibereze o bandă de circulaţie pentru autoturisme, mai ales când au început să cânte Nicolae Guţă şi Florin Salam.

"Mai multe efective de poliţişti de la Poliţia Caracal, dar şi mascaţi s-au deplasat la faţa locului pentru a preveni eventualele incidente care ar fi putut apărea la această nuntă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt nu a primit nicio solicitare pentru ca petrecerea să se desfăşoare pe stradă. În niciun caz Poliţia nu şi-ar fi dat acceptul", a afirmat, joi, comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, maiorul Emanuel Botan, doi bărbaţi care făceau parte dintre organizatori au fost sancţionaţi cu amenzi de 1.500 lei pentru organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la o intensitate care tulbură liniştea şi ordinea publică.

"Trei echipaje de jandarmi s-au deplasat la faţa locului, la solicitarea poliţiştilor pentru a constitui o rezervă. Jandarmii au aplicat două amenzi la Legea 61", a mai spus maiorul Botan.

La nuntă au participat aproximativ 300 de persoane.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite