„Nu vor mai fi valabile înscrierile în clasa I făcute înainte de calendarul oficial“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţionarea a venit din partea inspectorului şcolar general al ISJ Dolj, astăzi, la prima şedinţă din acest an cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţ.

Mihaela Moţăţeanu le-a atras atenţia managerilor că sunt părinţi care au venit în audienţă să se plângă de faptul că nu le-a fost acceptată înscrierea la şcoala din circumscripţie spunându-li-se că nu mai sunt locuri.

„Înscrierile la clasa I şi la clasa pregătitoare se vor face după un calendar şi prioritate au în special copiii a căror locuinţă este arondată şcolii pe care vor să o urmeze. Nu vor mai fi valabile înscrierile în clasa I făcute înainte de calendarul oficial“, a spus Moţăţeanu.

Înscrierea în clasa pregătitoare şi în clasa I se face în etape:

- între 5 - 16 martie 2012 vor fi înregistraţi copiii care solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie;
- între 20 - 27 martie 2012 vor fi înscrişi copiii care vor la o altă unitate decât şcoala de
circumscripţie, pe locurile rămase libere după repartizarea copiilor din circumscripţia şcolară a unităţii de învăţământ solicitate;
- între 23 - 25 aprilie 2012 sunt înscrişi copiii care au solicitat înscrierea la o altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar nu au fost înmatriculaţi, din lipsă de locuri, sau cei care nu au participat la nicio etapă de înscriere şi, în această etapă, solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie;
- între 2 - 9 mai 2012 este asigurată înscrierea copiilor care nu au participat la etapele anterioare sau nu au fost
înmatriculaţi, din diferite motive.

Click AICI pentru a citi broşura cu informaţiile despre clasa pregătitoare şi clasa I.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite