Notă explicativă în cazul adresei trimise pe numele unui bebeluş mort. Un şef de la Spitalul Filantropia riscă să fie tras la răspundere. Află despre cine este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Oprea a văzut pe plicul trimis de către spital numele fiului mort.
Mihaela Oprea a văzut pe plicul trimis de către spital numele fiului mort.

Şeful arhivarului de la Spitalul Nr. 2, care a trimis unei familii un plic pe numele bebeluşului mort, trebuie să dea o notă explicativă. Conducerea spitalului spune că acesta s-ar putea face responsabil pentru greşeala subalternului.

Conducerea Spitalului Municipal a hotărât săptămâna trecută că arhivarul care a trimis unei familii un plic pe numele bebeluşului mort nu va fi sancţionat, ci că un alt angajat trebuie să dea explicaţii. "Comitetul director i-a cerut notă explicativă şefului său direct, pentru că nu a făcut referat prin care să solicite un curier. Un spital are nevoie de curier ca să trimită acte la instituţii precum Direcţia de Sănătate Publică, Casa de Asigurări de Sănătate sau cum a fost acest caz. Legea salarizării şi normativul prevede acest lucru. Acum aşteptăm nota explicativă după care comitetul director va decide dacă va fi sancţionat", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Municipal Filantropia.

O familie din Craiova a primit săptămâna trecută un plic trimis de Spitalul Filantropia, în care se aflau informaţii despre bebeluşul care a decedat la opt zile după naştere. Numai că la destinatar, în loc să fie trecut numele tatălui, era scris chiar numele pruncului mort. Conducerea spitalului a explicat că angajatul care a trimis plicul a încurcat numele.

Află de AICI mai multe despre acest caz:

EXCLUSIV O tânără a primit prin poştă un plic pe numele pruncului mort în spital. "Era să leşin, n-am mai ştiut de mine"

Angajatul de la Spitalul Filantropia care a trimis o adresă pe numele unui bebeluş mort este arhivar. Salariatul nu va primi sancţiune de la şefi. Află de ce!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite